T'ajudem?

hidromatic@hidromatic.es

Nosaltres

Més de 20 anys
al teu costat

Oferim un servei integral i de qualitat en l’àmbit de les infraestructures de reg. Això s’ha aconseguit amb la integració d’equips multidisciplinaris que atenen a tot tipus de necessitats que puguin presentar els nostres clients, ja  que, encara que les necessitats siguin diferents, l’objectiu final és comú a tots.

Equip

La peça clau

Donem aquest servei, gràcies al nostre capital humà, integrat pels nostres enginyers, operaris i professionals, amb una gran experiència i trajectòria en el món del reg.

La qualitat l’avala el treballar amb els millors fabricants de materials de mercat, i amb les innovacions que van presentant, que ens proporciona el poder realitzar les millors instal·lacions de reg possibles.

Metodologia

Dissenyem i executem el projecte de reg des de la seva idea i plantejament inicial, fins a la posada en marxa i posterior funcionament, seguint la idea de projecte “claus en mà”, on el client, un cop decidit el disseny i la forma de funcionament, ja sigui d’una petita empresa agrària, com una gran explotació agrícola, no hagi de preocupar-se per res fins a la posada en marxa de la mateixa, on, un cop comprovada la instal·lació i el bon funcionament de la mateixa, es lliura l’obra en perfectes condicions.

Visió

El futur passa pel reg intel·ligent, que consisteix a utilitzar les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) per gestionar d’una manera òptima aquestes infraestructures i sistemes.