Sobre Nosaltres

L'Agost del 1999, 5 joves socis, del quals 4 havien estat treballant en el món dels regadius (des de diferents punts de vista i experiències molt diferents) i 1 amb el món de l’alimentació, van unir-se per fundar Hidromatic Ponent. Aprofitant l’antiga ubicació d’un embassament, una plantació de fruiters i les instal·lacions d’una vella granja, l’empresa va quedar lligada per sempre al sector.

Els 5 joves van començar en una petita botiga a distribuir material, dissenyar plantacions, fer capçals de filtratge, automatitzar finques... mentre amb el seu propi esforç també anaven construint les naus que acabarien donant aixopluc als seus somnis.

HidromaticAire
HidromaticActualitat

A dia d’avui, Hidromatic és una empresa líder en instal·lacions de reg.

És capaç de donar resposta a les necessitats de qualsevol tipus de client, des de la venda de materials de reg, fins al servei tècnic post-venda. Hidromatic observa i comprèn les necessitats dels seus clients, dissenya una solució i les seves alternatives, les optimitza i les executa per si mateix.

Actualment Hidromatic compta amb un solar de 21.000m2 amb 4.500m2 edificats de magatzems, tallers de caldereria, electricitat, polietilè, oficines, laboratoris..... La nostra capacitat de muntatge és de més de 1000ha de finques de reg de tots els tipus i de grans comunitats de regants.

Contribuir a l’evolució i l’eficiència de les explotacions dels nostres clients, posant a la seva disposició els millors productes, les millors solucions i els millors materials aportant valor a les seves finques de reg.

Som reconeguts com una empresa líder en el món del reg per part dels nostres clients, empleats, proveïdors i tots els grups d’interès relacionats amb l’activitat de la companyia.

HidromaticVisió

Testimonis

Serios y muy profesionales en su sector y preparados para grandes instalaciones.

La MaLo Roller, Google Reviews

El nostre Equip

Nuestro equipo